Sunday, May 16, 2010

Upper Esaan Wild Animal Adventure Park





Siinäpä varsinainen sanahirviö, jonka nyt sitten voi suomentaa vaikka Ylä-Esaanin Villieläin Seikkailupuisto. Ei ainakaan lyhyydestä voi moittia. Paikka sijaitsee noin 50 kilometriä Khon Kaenista Udon Thaniin päin tai sitten vastakkaisesta päästä lähtiessä noin 80 kilometriä Khon Kaenin suuntaan. Opasteita ei paljoa ole, jossain saattaa jokin kyltti olla eli yhtä hyvin perille löytää (tai sitten ei) ajamalla noin suunnilleen tuon määrän kilometrejä oikeasta suunnasta ja sitten voi tiedustella paikallisilta vaikka printtaamalla tuon ensimmäisen kuvan.

Puisto ei ole vielä valmis joten odoatn mielenkiinnolla sen edistymistä. Puitteet ovat melko komeat korkeuseroineen. Vesi loistaa poissaolollaan, mutta vesijohto oli vielä rakennusvaiheessa. Altaita ja vastaavia kyllä näkyy eli odotettavissa on myös vesikokemuksia.

Erityisen vaikutuksen tekivät puunrungoiksi naamioidut vierasmajat ja niiden muotoilu. Sisäpuolella oli valitettavasti pelattu varman päälle ja huoneet olivat aivan tavallisen näköisiä poikkeavasta ulkokuorestaan huolimatta. Sääli sinänsä – odottaisi hienon idean olevan hiukka kokonaisvaltaisempi.

Koska kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, liitän niitä tähän yhteyteen tavallista enemmän.

1 comment:

Outi Katajamäki said...

Kuvat todella puhuvat. Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi retkiseuraksi sitten kun, jos ja kun.