Monday, February 9, 2009

Bangkok Graffiti





Kokemäen entisestä juustolasta on muodostumassa se pieni kulttuurihenkireikä, jollaista kipeästi on kaivattu. Toiminnassa on mukana konservaattori, mattokudontayritys ja monia muita. Kuten aina, kehittämistä haittaavat taloudellisten resurssien puute. Monet mukaan pyrkivät eivät ole varoissaan ja tilojen kunnostaminen on hintavaa.

Tämä on toinen näyttelyni tiloissa. Ensimmäinen oli inspiroitu italialaisesta käsitteestä 'Arte Povera' - köyhä taide. Siinä otin tilan huomioon ja en edes yrittänyt mitään ¨"taideripustusta". Tila oli osa ripustusta ja soveltui hyvin töihini. Nytkin on esillä uusimpia töitäni, jotka on toteutettu pohjustetulle paperille. Ripustus on jälleen 'köyhä', mutta se sopii töihin, joiden tematiikka käsittelee suurkaupungin merkkejä ja niistä tekemiäni huomioita. Siitä siis nimi 'Bangkok Graffiti'.

This is my second exhibition in the old dairy house of Kokemäki. The first one was named and inspired by Italian 'Arte Povera' - The Poor Art. It meant that my works related really well to the premises, they became a part of the space. This exhibition is consisted of similar idea since it originated from the graffiti and images around Bangkok. Big cities are so full of details and images for inspiration.

Kokemäki Juustola is occupied by artists and skilled professionals from different fields of design and craftmanship. We all hope to give this small culture point new life in the city.

No comments: